On-line verzekeren: lage premies, flexibel en gemakkelijk!

Adato Advies is al jaren een begrip. Wij onderscheiden ons door persoonlijk en deskundig advies. Een kantoor met ouderwetse service. Maar naast die ouderwetse service gaan wij ook mee met de tijd en met de mogelijkheden om u te verzekeren via internet.

Bij sommige verzekeringen is deskundig advies vereist, maar er zijn ook verzekeringen waarbij u minder behoefte aan advies heeft en waar een lagere premie belangrijker is. Op deze behoefte speelt Adato Advies in met haar on-line verzekeringsbedrijf AdatoAdvies.nl.

Natuurlijk zijn er op internet meerdere aanbieders van verzekeringen te vinden. Maar het is wel handig om te weten dat het bij uw vertrouwde kantoor kan worden geregeld. Een kantoor dat gewoon bereikbaar is als de nood aan de man komt.

Slim

Wilt u snel en gemakkelijk online uw schadeverzekeringen regelen? Dan is AdatoAdvies.nl ideaal. De verzekeringen worden slim ingekocht en er wordt volledig digitaal gewerkt. Dat levert een flinke besparing op en u profiteert hiervan door een superlage premie. Bovendien bepaalt u zelf wanneer u de verzekeringen aanvraagt, wijzigt of inziet. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Lange contracten en opzegtermijnen zijn verleden tijd.

Voordelen

Via AdatoAdvies.nl regelt en beheert u zelf alle verzekeringen. Dat biedt veel voordelen:

  • Scherpe premies, u bespaart dus veel geld.
  • 24/7, u bepaalt zelf wanneer.
  • Gratis opzegservice voor alle bestaande verzekeringen.
  • Online schadebehandeling, 24 uur per dag.
  • Een eigen polismap, volledig digitaal.
  • Alle verzekeringen per dag opzegbaar.

Advies

Als u toch liever gebruikmaakt van de deskundigheid van een van onze adviseurs bij het samenstellen van het verzekeringspakket dan kan dat natuurlijk ook.