De ideale hypotheek

Wanneer u op zoek bent naar uw droomhuis of dit al een tijdje geleden hebt gekocht, dan wilt u natuurlijk ook de meest gunstige hypotheek en er zeker van zijn dat u het beste aanbod krijgt. Adato Advies heeft een zo ruim mogelijke keuze geldverstrekkers, we geven altijd een objectief hypotheekadvies.

Om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen vergelijken we alle banken, eventueel ook de eigen bank, en zorgen ervoor dat u een passend hypotheekadvies krijgt dat aansluit bij uw persoonlijke situatie; het liefst tot jaren na dato.

Eerste gesprek is gratis

Voor het hypotheekadvies betaalt u advieskosten. Dit zijn vaste bedragen. U kunt natuurlijk wel een gratis eerste oriënterend gesprek voeren met een van onze hypotheekadviseurs. Tijdens dit intakegesprek vertellen we over de stappen die nodig zijn om uw plannen te realiseren en hoe we u daarbij kunnen adviseren, maar ook hoe we u kunnen helpen en ontzorgen.

Vergoeding voor advies en bemiddeling

Voor ons hypotheekadvies en onze bemiddeling betaalt u eenmalig een bedrag. Vaak kan deze vergoeding worden meegefinancierd. De vergoeding is in veel gevallen fiscaal aftrekbaar. Dat betekent dat u het bedrag gedeeltelijk terug kunt krijgen van de Belastingdienst.